Martina Dospělová

Martina Dospělová o gastru a případovkách

Nové lidi si u nás vybírá tým. Taky proto máme v gastru velký stabilní tým, říká Martina Dospělová, která jako ředitelka gastra v 3E PROJEKTu řídí známé ostravské restaurace Sbeerka, Palouk, Na Plynární, ale i síť Šatlava.

V novém ROŽNI! se bavíme o podnikání v gastronomii, výběru a udržení týmu, ale i o případovkáchbusiness klubu.

Jak podnikat v gastru úspěšně? Co všechno je důležité pro stabilní tým? Proč mají jeden den v týdnu vždy zavřeno?

Co se děje na business klubech? A jak se připravit na vlastní případovku?

Martina Dospělová je ředitelkou sekce gastra v ostravské firmě 3E PROJEKT.

Co v roce 1998 začalo jako rodinný podnik, se rozrostlo do podnikatelského subjektu, který dnes působí v gastronomii, pivovarnictví a realitních službách.

Podobný obsah

Evoluce růstu a rozvoje firmy

Know-how od 31. nejbohatšího Čecha, který od základů vybudoval mnohamiliardovou technologickou firmu Eurowag. S Martinem Vohánkou se bavíme o růstu a rozvoji, nastavení procesů a priorit v jednotlivých fázích vývoje a prodeji…