
Martina Dospělová o gastru a případovkách
Nové lidi si u nás vybírá tým. Taky proto máme v gastru velký stabilní tým, říká Martina Dospělová, která jako ředitelka gastra v 3E PROJEKTu řídí známé ostravské restaurace Sbeerka, Palouk, Na Plynární, ale i síť Šatlava.
V novém ROŽNI! se bavíme o podnikání v gastronomii, výběru a udržení týmu, ale i o případovkách a business klubu.
Jak podnikat v gastru úspěšně? Co všechno je důležité pro stabilní tým? Proč mají jeden den v týdnu vždy zavřeno?
Co se děje na business klubech? A jak se připravit na vlastní případovku?
Martina Dospělová je ředitelkou sekce gastra v ostravské firmě 3E PROJEKT.
Co v roce 1998 začalo jako rodinný podnik, se rozrostlo do podnikatelského subjektu, který dnes působí v gastronomii, pivovarnictví a realitních službách.